Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Αποδιαμορφωτές

H Digitalnet διαθέτει μια επιλεγμένη σειρά συστημάτων  CCTV της dahua καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.Παραλληλα διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών hikvision,ολη την σειρά της ΑNGA  για πιό οικονομικές λύσεις καθως και ολα τα παρελκομενα υλικά για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV.Ολα τα κινήσιμα υλικά που αφορουν το security ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότηα αμμεσης προσβασης και σταθμευσης στην εδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβη εμορευμάτων.
Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ισχύουν ειδικές τιμές χονδρικής Β2Β. Ζητήστε μας τιμοκατάλογο χονδρικής
 

Αποδιαμορφωτές Demodulator

Demodulator TVR2S αποδιαμορφωτής

110.00€
Εικόνα: 

Το TVR2S αποτελείται από ένα πλήρη δέκτη τηλεόρασης και ένα στερεοφωνικό αποδιαμορφωτή εικόνας και ήχου (VIDEO-AUDIO). Καλύπτει όλα τα κανάλια TV (VHF - UHF -S CHANNELS) και μπορεί να προγραμματιστεί σε οποιoδήποτε κανάλι VHF ή UHF. Στην πρόσοψη της συσκευής υπάρχει διακόπτης επιλογής STEREO ή MONO για τον ήχο καθώς και ένα LED που δείχνει εάν το κανάλι που επιλέξαμε είναι μονοφωνικό ή στερεοφωνικό. Για να λειτουργήσει η αυτόματη επιλογή, πρέπει ο συγκεκριμένος διακόπτης να βρίσκεται στην θέση STEREO.
Τεχνικά χαρακτηριστικάΒύσμα εισόδου: TV
Βύσμα εξόδου:
F

Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο
Χρόνος Παράδοσης: 
1-2 ημέρες
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου