Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Υποστήριξη για πελάτες του E-shop

H Digitalnet διαθέτει μια επιλεγμένη σειρά συστημάτων  CCTV της dahua καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.Παραλληλα διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών hikvision,ολη την σειρά της ΑNGA  για πιό οικονομικές λύσεις καθως και ολα τα παρελκομενα υλικά για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV.Ολα τα κινήσιμα υλικά που αφορουν το security ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότηα αμμεσης προσβασης και σταθμευσης στην εδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβη εμορευμάτων.
Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ισχύουν ειδικές τιμές χονδρικής Β2Β. Ζητήστε μας τιμοκατάλογο χονδρικής
 

Το E-shop www.DigitalNet.gr  σε μία προσπάθεια διαρκούς υποστήριξης  των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος αναλαμβάνει την επίλυση κάθε τεχνικού ζητήματος που προκύπτει μέσα απο την πώληση των εξειδικευμένων η μη προιόντων του.

Έτσι εάν οι οδηγίες χρήσης  ενός προιόντος δεν σας έχουν καλύψει απόλυτα,μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ώρες ,έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Επίσεις μπορείτε να στείλετε e-mail ,όλο το εικοσιτετράωρο ,στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@digitalnet.gr όπου μπορείτε να διατυπώνετε τις τεχνικές απορίες σας σε σχέση με προιόντα του E-shop η εφαρμογές αυτών. Οι απαντήσεις θα δίνονται άμμεσα και θα αφορούν εγγεγραμμένους πελάτες του E-shop.

Τα προιόντα που περιέχονται στο E-shop ,αποτελούν  επιλογές  γιά εγκαταστάσεις μας. Αυτό ,μας βοηθά   να γνωρίζουμε τις δυνατότητες τους και να  μπορούμε να σας προτείνουμε  λύσεις σε εφαρμογές ,εφ όσον μας το ζητήσετε.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε έως ένα σημείο τεχνικές πληροφορίες για προιόντα που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις ,μετά την πώληση αυτών.