Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Υποστήριξη για πελάτες του E-shop


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

Το E-shop www.DigitalNet.gr  σε μία προσπάθεια διαρκούς υποστήριξης  των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος αναλαμβάνει την επίλυση κάθε τεχνικού ζητήματος που προκύπτει μέσα απο την πώληση των εξειδικευμένων η μη προιόντων του.

Έτσι εάν οι οδηγίες χρήσης  ενός προιόντος δεν σας έχουν καλύψει απόλυτα,μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ώρες ,έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Επίσεις μπορείτε να στείλετε e-mail ,όλο το εικοσιτετράωρο ,στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@digitalnet.gr όπου μπορείτε να διατυπώνετε τις τεχνικές απορίες σας σε σχέση με προιόντα του E-shop η εφαρμογές αυτών. Οι απαντήσεις θα δίνονται άμμεσα και θα αφορούν εγγεγραμμένους πελάτες του E-shop.

Τα προιόντα που περιέχονται στο E-shop ,αποτελούν  επιλογές  γιά εγκαταστάσεις μας. Αυτό ,μας βοηθά   να γνωρίζουμε τις δυνατότητες τους και να  μπορούμε να σας προτείνουμε  λύσεις σε εφαρμογές ,εφ όσον μας το ζητήσετε.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε έως ένα σημείο τεχνικές πληροφορίες για προιόντα που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις ,μετά την πώληση αυτών.