Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Υποστήριξη για πελάτες του E-shop

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστη το χρονικό διάστημα απο 16 έως και 26 Αυγούστου λόγω καλοκαιρινών διακοπών.Οι παραγγελίες  που θα γίνουν μέσα σε αυτό το διάστημα θα εκτελεστούν την Δευτέρα 28 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@digitalnet.gr
 

 

Το E-shop www.DigitalNet.gr  σε μία προσπάθεια διαρκούς υποστήριξης  των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος αναλαμβάνει την επίλυση κάθε τεχνικού ζητήματος που προκύπτει μέσα απο την πώληση των εξειδικευμένων η μη προιόντων του.

Έτσι εάν οι οδηγίες χρήσης  ενός προιόντος δεν σας έχουν καλύψει απόλυτα,μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ώρες ,έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Επίσεις μπορείτε να στείλετε e-mail ,όλο το εικοσιτετράωρο ,στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@digitalnet.gr όπου μπορείτε να διατυπώνετε τις τεχνικές απορίες σας σε σχέση με προιόντα του E-shop η εφαρμογές αυτών. Οι απαντήσεις θα δίνονται άμμεσα και θα αφορούν εγγεγραμμένους πελάτες του E-shop.

Τα προιόντα που περιέχονται στο E-shop ,αποτελούν  επιλογές  γιά εγκαταστάσεις μας. Αυτό ,μας βοηθά   να γνωρίζουμε τις δυνατότητες τους και να  μπορούμε να σας προτείνουμε  λύσεις σε εφαρμογές ,εφ όσον μας το ζητήσετε.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε έως ένα σημείο τεχνικές πληροφορίες για προιόντα που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις ,μετά την πώληση αυτών.