Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική CCTV & SECURITY EXPERTS

Υποστήριξη για πελάτες του E-shop


H DigitalNet παράληλα με την πλήρη πετυχημένη σειρά dvr και καμερών της HIKVISION διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτη μια επιλεγμένη  σειρά  νέων καμερών και καταγραφικών της DAHUA .Κύριο γνώρισμα αυτών είναι η υψηλή ποιότητα εικόνας,η απλότητα διαχείρισης των λογισμικών που τις συνοδευουν καθώς και οι 
πρωτοποριακές δυνατότητες που διαθέτουν..Η σειρά S3 ξεχωρίζει για τις πολλές νέες δυνατοτητες που προσφέρουν τα προιόντα της σε ακομα καλύτερες τμές με την ποιότητα της DAHUA.

Σε εμας θα βρείτε επίσηςολη την σειρα προιοντων της ANGA για πιο οικονομικές λύσεις καθώς και ολα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση CCTV όπως καλώδια ,ακροδέκτες, τροφοδοτικά κυτία διακλάδωσης εξωτερικών χώρων, video baloons ,καθώς και μεταλλικά ερμάρια διαφόρων διαστάσεων, όπου απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση του DVR,
Παράλληλα υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σε σκληρούς δίσκους WESTERN DIGITAL και SEAGATE στις σειρές survillence purple και SV κατάλληλους για 24ωρη λειτουργία σε συστήματα CCTV.
Επισης κατόπιν μελέτης μπορούμε να σας προσφέρουμε συστήματα CCTV προσαρμοσμένα συμφωνα με τις αναγκες σας κάτι που θα σας προσφερει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικο κόστος.

Τέλος η γκαμα των προιοντων μας συμπληρώνεται με επαγγελματικα συστήματα λήψης και διανομής δορυφορικού τηλεοπτικού σηματος καταλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες  και στις πιο απαιτητικές ανάγκες με προιόντα επώνυμων κατασκευαστών όπως Τeleves,Ikusi ,WISI

Για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλέιας ισχυουν ειδικές τιμές Β2Β

Ζητηστε μας τιμοκατάλογο Xονδρικής B2B

 

Το E-shop www.DigitalNet.gr  σε μία προσπάθεια διαρκούς υποστήριξης  των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος αναλαμβάνει την επίλυση κάθε τεχνικού ζητήματος που προκύπτει μέσα απο την πώληση των εξειδικευμένων η μη προιόντων του.

Έτσι εάν οι οδηγίες χρήσης  ενός προιόντος δεν σας έχουν καλύψει απόλυτα,μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ώρες ,έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Επίσεις μπορείτε να στείλετε e-mail ,όλο το εικοσιτετράωρο ,στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@digitalnet.gr όπου μπορείτε να διατυπώνετε τις τεχνικές απορίες σας σε σχέση με προιόντα του E-shop η εφαρμογές αυτών. Οι απαντήσεις θα δίνονται άμμεσα και θα αφορούν εγγεγραμμένους πελάτες του E-shop.

Τα προιόντα που περιέχονται στο E-shop ,αποτελούν  επιλογές  γιά εγκαταστάσεις μας. Αυτό ,μας βοηθά   να γνωρίζουμε τις δυνατότητες τους και να  μπορούμε να σας προτείνουμε  λύσεις σε εφαρμογές ,εφ όσον μας το ζητήσετε.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε έως ένα σημείο τεχνικές πληροφορίες για προιόντα που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις ,μετά την πώληση αυτών.