Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική CCTV & SECURITY EXPERTS

Universal Plug and Play (UPnP)


H DigitalNet παράληλα με την πλήρη πετυχημένη σειρά dvr και καμερών της HIKVISION διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτη μια επιλεγμένη  σειρά  νέων καμερών και καταγραφικών της DAHUA .Κύριο γνώρισμα αυτών είναι η υψηλή ποιότητα εικόνας,η απλότητα διαχείρισης των λογισμικών που τις συνοδευουν καθώς και οι 
πρωτοποριακές δυνατότητες που διαθέτουν..Η σειρά S3 ξεχωρίζει για τις πολλές νέες δυνατοτητες που προσφέρουν τα προιόντα της σε ακομα καλύτερες τμές με την ποιότητα της DAHUA.

Σε εμας θα βρείτε επίσηςολη την σειρα προιοντων της ANGA για πιο οικονομικές λύσεις καθώς και ολα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση CCTV όπως καλώδια ,ακροδέκτες, τροφοδοτικά κυτία διακλάδωσης εξωτερικών χώρων, video baloons ,καθώς και μεταλλικά ερμάρια διαφόρων διαστάσεων, όπου απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση του DVR,
Παράλληλα υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σε σκληρούς δίσκους WESTERN DIGITAL και SEAGATE στις σειρές survillence purple και SV κατάλληλους για 24ωρη λειτουργία σε συστήματα CCTV.
Επισης κατόπιν μελέτης μπορούμε να σας προσφέρουμε συστήματα CCTV προσαρμοσμένα συμφωνα με τις αναγκες σας κάτι που θα σας προσφερει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικο κόστος.

Τέλος η γκαμα των προιοντων μας συμπληρώνεται με επαγγελματικα συστήματα λήψης και διανομής δορυφορικού τηλεοπτικού σηματος καταλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες  και στις πιο απαιτητικές ανάγκες με προιόντα επώνυμων κατασκευαστών όπως Τeleves,Ikusi ,WISI

Για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλέιας ισχυουν ειδικές τιμές Β2Β

Ζητηστε μας τιμοκατάλογο Xονδρικής B2B

 

Τό  Universal Plug and Play (UPnP) είναι ένα σύνολο από πρωτόκολλα δικτύωσης που επιτρέπει δικτυωμένες συσκευές, όπως PC, εκτυπωτές, DVR, διαδικτυακές πύλες η κινητές συσκευές να ανακαλύπτουν απρόσκοπτα την παρουσία των άλλων στο δίκτυο και να δημιουργεί λειτουργικές υπηρεσίες δικτύου για την ανταλλαγή δεδομένων, επικοινωνίας η και ψυχαγωγίας.Το UPnP  προορίζεται κυρίως για  οικιακά δίκτυα χωρίς συστήματα εταιρικής κλάσης.

Τό UPnP είναι λειτουργικό μόνον εάν η πύλη (δρομολογητής) υποστηρίζει UPnP,
και όταν είναι ενεργοποιημένη.

Τό UPnP δημιουργεί προώθηση θύρας (port maping) μόνο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο, και είναι ενεργοποιημένη. Από τη στιγμή που η μονάδα είναι απενεργοποιημένη, ή  αποσυνδεθεί από το δίκτυο, οι κανόνες προώθησης θύρας  διαγράφονται αυτόματα.

Σε αντίθεση με το UPnP, οι ρυθμίσεις Port Forwarding (Port Mapping rules)  παραμένουν άθικτες, ανεξάρτητα από τη μονάδα που συνδέεται με το δίκτυο ή τροφοδοτείται.

Αν είναι ενεργοποιημένο το UPnP σε ενα Hikvision η ANGA DVR ή IP κάμερα, και ;παράλληλα εχουν γίνει ρυθμίσεις κανόνων Port Forwarding ,αυτές οι ρυθμίσεις θα έρθουν σε αντίθεση με τις άλλες. Λόγω αυτής της σύγκρουσης, οι πόρτες διαβίβασης  θα φαίνονται κλειστές και δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ DVR και  δημόσιου δίκτυου (public network), με αποτέλεσμα την αποτυχία εγγραφής στο DDNS 
Για να αποφευχθεί αυτή η συγκρουση απενεργοποιήσετε το UPnP στο DVR .