Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Universal Plug and Play (UPnP)


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

Τό  Universal Plug and Play (UPnP) είναι ένα σύνολο από πρωτόκολλα δικτύωσης που επιτρέπει δικτυωμένες συσκευές, όπως PC, εκτυπωτές, DVR, διαδικτυακές πύλες η κινητές συσκευές να ανακαλύπτουν απρόσκοπτα την παρουσία των άλλων στο δίκτυο και να δημιουργεί λειτουργικές υπηρεσίες δικτύου για την ανταλλαγή δεδομένων, επικοινωνίας η και ψυχαγωγίας.Το UPnP  προορίζεται κυρίως για  οικιακά δίκτυα χωρίς συστήματα εταιρικής κλάσης.

Τό UPnP είναι λειτουργικό μόνον εάν η πύλη (δρομολογητής) υποστηρίζει UPnP,
και όταν είναι ενεργοποιημένη.

Τό UPnP δημιουργεί προώθηση θύρας (port maping) μόνο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο, και είναι ενεργοποιημένη. Από τη στιγμή που η μονάδα είναι απενεργοποιημένη, ή  αποσυνδεθεί από το δίκτυο, οι κανόνες προώθησης θύρας  διαγράφονται αυτόματα.

Σε αντίθεση με το UPnP, οι ρυθμίσεις Port Forwarding (Port Mapping rules)  παραμένουν άθικτες, ανεξάρτητα από τη μονάδα που συνδέεται με το δίκτυο ή τροφοδοτείται.

Αν είναι ενεργοποιημένο το UPnP σε ενα Hikvision η ANGA DVR ή IP κάμερα, και ;παράλληλα εχουν γίνει ρυθμίσεις κανόνων Port Forwarding ,αυτές οι ρυθμίσεις θα έρθουν σε αντίθεση με τις άλλες. Λόγω αυτής της σύγκρουσης, οι πόρτες διαβίβασης  θα φαίνονται κλειστές και δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ DVR και  δημόσιου δίκτυου (public network), με αποτέλεσμα την αποτυχία εγγραφής στο DDNS 
Για να αποφευχθεί αυτή η συγκρουση απενεργοποιήσετε το UPnP στο DVR .