Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

TRIAX TRE 270 T/R

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

52.00€

 

Triax TRE-270 T/R - IR Remote Extender

To Triax TRE -270 T/R δίνει την δυνατότητα να ελέγξτε τις λειτουργίες της τηλεόρασής σας, του δορυφορικού δέκτη, PVR, DVD player ή άλλου εξοπλισμού ήχου/εικόνας και Hi-Fi από ένα άλλο δωμάτιο μέσω της υπάρχουσας ομοαξονικής καλωδίωσης.

  • Έλεγχος συσκευών AV με το ήδη υπάρχον τηλεχειριστήριο της συσκευής
  • Συνεργασία με όλα σχεδόν τα τηλεχειριστήρια της αγοράς
  • Χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες πρίζες TV και την ομοαξονική εγκατάσταση για μετάδοση του σήματος IR
  • Άριστη λειτουργία ακόμη και σε πολύ μεγάλες αποστάσεις
  • Πολύ εύκολη εγκατάσταση. Απλά συνδέστε τα στην πρίζα TV και στους δύο χώρους (οι δύο πρίζες TV πρέπει να διασυνδέονται, καθώς και να υποστηρίζουν τη διέλευση των 11 MHz, για να λειτουργήσει)
  • Δέκτης και πομπός διαθέτουν IR αισθητήρες με 2 μέτρα καλώδιο
  • Πολύ χαμηλή απώλεια διέλευσης από την πρίζα
  • Ευκρινείς ενδείξεις πομπού και δέκτη για εύκολη DIY εγκατάσταση
  • Συσκευασία με 1 πομπό, 1 δέκτη, 2 τροφοδοτικά και οδηγίες χρήσης


Επίσης διατίθεται
:
TRE-272 R, με 2 x μονάδες δέκτη. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε δέκτες σε περισσότερα δωμάτια για τον έλεγχο των συσκευών AV. Απαιτείται ένα TRE-270 Τ/R να είναι ήδη εγκατεστημένο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το TRIAX TRE-270 Τ/R, μετατρέπει τα υπέρυθρα σήματα των 38 kHz από το τηλεχειριστήριο σε ένα σήμα 11 MHz, που μπορεί να μεταδοθεί μέσω της ομοαξονικής καλωδίωσης του σπιτιού σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για να γίνει αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια στη καλωδιακή διαδρομή του σήματος μεταξύ των δύο άκρων, όπως ενισχυτές και/ή πρίζες TV με φίλτρα απόρριψης της περιοχής των 11 MHz.

Το TRIAX TRE-270 T/R μεταδίδει μόνο τα υπέρυθρα σήματα. Τα σήματα A/V (εικόνα και ήχος) θα πρέπει να μεταφέρονται από άλλα μέσα, όπως καλώδια A/V, διαμορφωμένα σε RF ή μέσω ασύρματων μονάδων.

 

 

Weight: 0 lb
Διαθεσιμότητα: 
Διαθέσιμο
Χρόνος Παράδοσης: 
1-2 ημέρες