Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Hikvision Power over coaxial


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

Η Hikvision, σε μία διαρκή τεχνολογική εξέλιξη  των προιόντων της, προωθεί περαιτέρω την τεχνολογία κάμερας παρακολούθησης, CCTV εισάγοντας την τεχνολογία  Power over Coaxial στις αναλογικές κάμερές της.
Αυτό καθιστά την εγκατάσταση των κάμερων πολύ απλούστερη, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους εγκαταστάτες καθώς  και τους τελικούς χρήστες.

Η τεχνολογία power over coaxial δηλαδή  τροφοδοσία μεσω του  ομοαξονικού καλωδίου (PoC) ουσιαστικά σημαίνει ότι η ισχύς τόσο για την κάμερα όσο και για το back-end DVR διαπερνά το ομοαξονικό καλώδιο.
Αυτό απομακρύνει την ανάγκη για ξεχωριστά καλώδια, τροφοδοτικά ,πρίζες και βύσματα.
Για τους εγκαταστάτες αυτό σημαίνει εξοικονόμιση  χρόνου και  αποδοτικότερη  εγκατάσταση.

Η τεχνολογία POWER OVER COAXIAL είναι επίσης πολύ σταθερή, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές με προβλήματα αστάθειας τάσης Επίσης μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως και 200μ χωρίς τοπική τροφοδοσία για την απομακρυσμένη κάμερα.
  Ενα DVR POC μπορεί να δεχθεί στην εισοδό του τόσο συμβατικές κάμερες όσο και POC κάμερες η και συνδυασμό αυτών
.Παράλληλα μια POC κάμερα μπορεί να συνεργασθεί τόσο με POC DVR όσο και με συμβατικά DVR απαιτώντας όμως ξεχωριστή τροφοδοσία
Η τεχνολογία POC μπορεί να βρεί εφαρμογή ακόμα και σε προεγκαταστάσεις ομαξονικού καλωδίου κεραίας UHF αυξάνοντας την ευελιξία του συστήματος.