Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική CCTV & SECURITY EXPERTS

Δημιουργία ftp server σε Windows


H DigitalNet παράληλα με την πλήρη πετυχημένη σειρά dvr και καμερών της HIKVISION διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτη μια επιλεγμένη  σειρά  νέων καμερών και καταγραφικών της DAHUA .Κύριο γνώρισμα αυτών είναι η υψηλή ποιότητα εικόνας,η απλότητα διαχείρισης των λογισμικών που τις συνοδευουν καθώς και οι 
πρωτοποριακές δυνατότητες που διαθέτουν..Η σειρά S3 ξεχωρίζει για τις πολλές νέες δυνατοτητες που προσφέρουν τα προιόντα της σε ακομα καλύτερες τμές με την ποιότητα της DAHUA.

Σε εμας θα βρείτε επίσηςολη την σειρα προιοντων της ANGA για πιο οικονομικές λύσεις καθώς και ολα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση CCTV όπως καλώδια ,ακροδέκτες, τροφοδοτικά κυτία διακλάδωσης εξωτερικών χώρων, video baloons ,καθώς και μεταλλικά ερμάρια διαφόρων διαστάσεων, όπου απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση του DVR,
Παράλληλα υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σε σκληρούς δίσκους WESTERN DIGITAL και SEAGATE στις σειρές survillence purple και SV κατάλληλους για 24ωρη λειτουργία σε συστήματα CCTV.
Επισης κατόπιν μελέτης μπορούμε να σας προσφέρουμε συστήματα CCTV προσαρμοσμένα συμφωνα με τις αναγκες σας κάτι που θα σας προσφερει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικο κόστος.

Τέλος η γκαμα των προιοντων μας συμπληρώνεται με επαγγελματικα συστήματα λήψης και διανομής δορυφορικού τηλεοπτικού σηματος καταλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες  και στις πιο απαιτητικές ανάγκες με προιόντα επώνυμων κατασκευαστών όπως Τeleves,Ikusi ,WISI

Για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλέιας ισχυουν ειδικές τιμές Β2Β

Ζητηστε μας τιμοκατάλογο Xονδρικής B2B

 

Δημιουργία  ftp server σε Windows

 

Αρχικά ξεκινάμε κατεβάζοντας τον Filezilla ftp server από  εδώ.

Τρέχουμε το αρχείο εγκατάστασης του Filezilla, ενω στη συνέχεια   μας κάνει κάποιες ερωτήσεις, στις οποίες απαντάμε όπως παρακάτω:

Στο πρώτο menu, επιλέγουμε όπως στην εικόνα, μόνο που ορίζουμε μια θύρα της αρεσκείας μας (στην περίπτωσή μας η 21547).

Filezilla server 1

Επιλέγουμε όπως στην εικόνα και στο επόμενο menu:

Filezilla server 2

Βάζουμε την θύρα που επιλέξαμε σε προηγούμενο βήμα και έναν κωδικό της αρεσκείας μας που πρέπει να θυμόμαστε!:

Filezilla server 3

Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα έχουμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και τα logs του server μας από το εικονιδιάκι του filezilla που βρίσκεται στο tray:

Filezilla server 4

Ρύθμιση του ftp server

Στο admin interface πηγαίνουμε Edit -> Settings:

Filezilla server 5

Πηγαίνουμε Logging και αλλάζουμε τις ρυθμίσεις όπως στην εικόνα:

Filezilla server 6

Στο General settings βάζουμε την θύρα (της αρεσκείας μας) στην οποία θα τρέχει ο ftp server και πρέπει να είναι προσβάσιμη από έξω. Αυτό γίνεται κάνοντας Port forwarding, κάτι το οποίο είναι διαφορετική διαδικασία από router σε router. Για περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκουμε το μοντέλο του router μας στο portforward.com και ακολουθούμε τις οδηγίες. Αλλάζουμε και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις όπως στην εικόνα:

Filezilla server 7

Στο Passive mode settings επιλέγουμε όπως στην εικόνα:

Filezilla server 8

Στο Speed limits τοποθετούμε την μέγιστη ταχύτητα που θα κατεβάζουμε απο τον ftp server μας, και η οποία θα αντιστοιχεί στο upstream bandwidth της γραμμής adsl που έχουμε. Συνήθως για γραμμές 1Mbit βάζουμε 20kb/s, και για γραμμές 24Mbps κοντά στα 60kb/s. Περισσότερα θα μάθουμε ρωτώντας τον πάροχο adsl.

Filezilla server 9

Ρυθμίσεις χρηστών

Πηγαίνουμε Edit -> Users:

Filezilla server 10

Πατάμε Add και πληκτρολογούμε το όνομα του χρήστη που θα έχει πρόσβαση:

Filezilla server 11

Πατάμε Shared folders -> Add και βρίσκουμε τον φάκελο που θέλουμε να μοιράσουμε (και άρα να έχουμε πρόσβαση απ'εξω). Προσοχή, εμείς μοιράζουμε ολόκληρο τον C κάτι που είναι πολύ βολικό (αφού έχουμε ftp πρόσβαση σε όλο τον σκληρό), αλλά εγκυμονούν κίνδυνοι ασφαλείας αν ο ftp κωδικός πέσει στα λάθος χέρια. Το καλύτερο είναι να φτιάξουμε ένα φάκελο π.χ:

c:\ftp

και να βάζουμε τα αρχεία που θέλουμε να μοιράσουμε εκεί. Στην εικόνα χρησημοποιούμε όλο τον σκληρό C:

Filezilla server 12

Βάζουμε και κωδικό (τον οποίο φυλάμε πολύ καλά) για την χρήση του ftp server απ'έξω:

Filezilla server 13

Τεστάρισμα της πρόσβασης

Για να δοκιμάσουμε αν δουλεύει ο server μας ανοίγουμε έναν browser (π.χ Mozilla Firefox, Opera) και πληκτρολογούμε στην γραμμή διευθύνσεων ftp:// ακολουθούμενο από την εξωτερική IP μας βάζοντας στο τέλος   : και την θύρα που επιλέξαμε σε προηγούμενο βήμα 

Filezilla server 14
Εάν όλα εχουν γίνει σωστά θα μας ζητηθεί ονομα χρήστη και κωδικός προσβασης και έπειτα θα εμφανιστουν τα directories του υπολογιστή μας